OM BRUKBAR / BLÆST

Høsten 2014 skjer det forandringer i bybildet: BrukBar / Supa flytter ut av lokalene sine i midtbyen, og slår seg sammen med Blæst på Solsiden. Det jobbes på spreng for å forene de beste sidene av begge konseptene til byens beste klubb- og konsertscene.

I oktober bygger vi om førsteetasjen med elementer fra både BrukBar og Pair-A-Dice, for å bli Solsidens hyggeligste bar- og kaféalternativ. Samtidig utvikler vi et ferskt matkonsept basert på gourmetpølser. I november totalrenoveres andreetasjen: Blæst sin konsertscene med byens høyeste tekniske standard bevares, samtidig som vi flytter Supa sitt mektige Funktion One PA inn i tillegg. Barer rives og bygges på nytt — for å ende opp med en kraftpakke av et utested uten like.

Alle annonserte konserter fra Blæst sin side avholdes som planlagt, samtidig som vi supplerer opp med klubbkonsepter fra Supa. Utarbeiding av lokalet foregår på ukedager, og en av barene vil alltid være åpen for servering. Vi håper du er nysgjerrig og spent, og tar en titt innom mens vi jobber.

Ny grafisk profil og nettside er også i vente, og vi holder muligheten åpen for å skifte navn. Har du gode forslag, kan du sende oss dine ideer her, en eventuell kåring vil selvfølgelig medføre en ordentlig belønning.

Enn så lenge håper vi at du, som oss, har is i magen — i løpet av de neste ukene og månedene vil det oppstå noe magisk.

BrukBar: 1997 – 2014
Supa: 2005 – 2014
Blæst: 2000 – 2014

BrukBar / Blæst: 2014 ‘TIL INFINITY

Adressa om oss: “BrukBar flytter inn på Blæst“, 04.09.2014